Θέμα 'εθνικής ασφάλειας' χαρακτηρίζει η Πρόεδρος της Βουλής τα χρέη του Ντόναλντ Τραμπ

Θέμα 'εθνικής ασφάλειας' χαρακτηρίζει η Πρόεδρος της Βουλής τα χρέη του Ντόναλντ Τραμπ

Τα χρέη που φέρεται ότι βαρύνουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, εγείρουν ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια, δήλωσε σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι.


Η Δημοκρατική πολιτικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο SNBC, τόνισε ότι οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν σε ποιους οφείλει χρήματα ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος.

Δεν είναι σαφές, όπως είπε, ποιος διακρατεί το χρέος και αν πρόκειται για διάφορες χώρες που θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για να ασκήσουν επιρροή στον Πρόεδρο. "Για μένα, αυτό είναι θέμα εθνικής ασφάλειας", υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE