Θέμα 'εθνικής ασφάλειας' χαρακτηρίζει η Πρόεδρος της Βουλής τα χρέη του Ντόναλντ Τραμπ

Θέμα 'εθνικής ασφάλειας' χαρακτηρίζει η Πρόεδρος της Βουλής τα χρέη του Ντόναλντ Τραμπ

Τα χρέη που φέρεται ότι βαρύνουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, εγείρουν ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια, δήλωσε σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι.


Η Δημοκρατική πολιτικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο SNBC, τόνισε ότι οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν σε ποιους οφείλει χρήματα ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος.

Δεν είναι σαφές, όπως είπε, ποιος διακρατεί το χρέος και αν πρόκειται για διάφορες χώρες που θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για να ασκήσουν επιρροή στον Πρόεδρο. "Για μένα, αυτό είναι θέμα εθνικής ασφάλειας", υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE