ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συναγερμός στην Πυροσβεστική από φωτιά σε σχολείο- Επεκτάθηκε και σε αίθουσα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συναγερμός στην Πυροσβεστική από φωτιά σε σχολείο- Επεκτάθηκε και σε αίθουσα

Πυρκαγιά σε σωρό από ελαστικά και παγκάκια στην εσωτερική αυλή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νεοφύτου στην Λακατάμια ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας 28/9.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό Τύπου της Πυροσβεστικής Αντρέα Κεττή για την κατασβέσή της ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους.

Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε μέσα στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Δημοτικού Σχολείου ενώ για τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αναπνευστικές συσκευές, τυλιχτήρας νερού και συσκευή εξαερισμού.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις

ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE