ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 22χρονος - Τον 'τσάκωσαν' σε οικία πέντε μέρες πριν

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 22χρονος - Τον 'τσάκωσαν' σε οικία πέντε μέρες πριν

Υπό κράτηση τέθηκε 22χρονος για υπόθεση διάρρηξη κατοικίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020 στις 08:00 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 47χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι την ίδια ημέρα στις 07:20 το πρωί ενώ καθόταν στο σαλόνι της κατοικίας του άγνωστος άνδρας άνοιξε την πόρτα της κουζίνας η οποία ήταν ξεκλείδωτη και μπήκε στο σπίτι του.

Ο ύποπτος μόλις αντιλήφθηκε τον παραπονούμενο στο σπίτι διέφυγε αμέσως τρέχοντας. Ακολούθως ο παραπονούμενος βγήκε από το σπίτι του και τον εντόπισε σε πολύ κοντινή απόσταση από την κατοικία του.

Στην συνέχεια ο παραπονούμενος έδωσε την περιγραφή του δράστη στην Αστυνομία, και από την περιγραφή προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου Ευρωπαίου πολίτη ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος στην Κύπρο .

Εναντίον του συγκεκριμένου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Χτες Δευτέρα (28/09) συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».