ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε διαμέρισμα στον Στρόβολο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε διαμέρισμα στον Στρόβολο

Εκτεταμένες ζημιές έπαθε διαμέρισμα στον Στρόβολο στην Λευκωσία, μετά από φωτιά, με τα αίτια πρόκλησής της ακόμη να διερευνώνται.

Σύμφωνα με την Πυροσβσετική, η ώρα 18.11 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στον Στρόβολο.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Πυροσβεστικό Σταθμό Ακρόπολης με δύο πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.33.

Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές ολόκληρο το διαμέρισμα με τον εξοπλισμό του. Από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε η βαφή εξωτερικά της πολυκατοικίας καθώς επίσης και η βεράντα του πιο πάνω ορόφου.

Κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς δεν υπήρχε κανένας μέσα. Οι ένοικοι των υπόλοιπων διαμερισμάτων δεν κινδύνευσαν και βγήκαν έξω από μόνοι τους. Τα αίτια θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE