ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε ύφεση η φωτιά στην Άλασσα με συνεχείς αναζωπυρώσεις

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε ύφεση η φωτιά στην Άλασσα με συνεχείς αναζωπυρώσεις

Η πυρκαγιά βόρεια της κοινότητας Άλασσας βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο υπάρχουν αναζωπυρώσεις και οι επίγειες δυνάμεις συνεχίζουν το έργο τους, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή.

Σε ανάρτηση του στο twitter, ο κ.Κεττής αναφέρει πως οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν με τελικές κατασβέσεις και θα παραμείνουν στην περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας, για αντιμετώπιση των αναζωπυρώσεων που παρατηρούνται, λόγω των δυνατών ανέμων.
 
Η κατάσταση θα αξιολογηθεί με το πρώτο φως της μέρας κι εάν κριθεί αναγκαίο θα γίνουν ρίψεις νερού από εναέρια μέσα, προσθέτει.
 
Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης 30/9 καίει ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε δύσβατη περιοχή και επεκτάθηκε σε χαράδρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top