Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΕΞ με Γάλλο ομόλογό του ενόψει Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΕΞ με Γάλλο ομόλογό του ενόψει Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο ομόλογό του Ζαν Ιβ Λε Ντριάν είχε την Τετάρτη (30/9) το βράδυ ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης ενόψει της συνεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Πέμπτη.


Αυτό ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως είχαν όπως πάντα μια άριστη συζήτηση και μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE