ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο το πρωί η φωτιά στην Άλασσα - Οι συνέπειες

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο το πρωί η φωτιά στην Άλασσα - Οι συνέπειες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (30/09) στην Άλασσα της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβσετικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι υπό πλήρη έλεγχο. Οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονταν για την κατάσβεση της κατά την διάρκεια της νύχτας.

Νωρίς το πρωί χρησιμοποιήθηκαν και τα 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις. Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση περίπου τριών (3) εκταρίων από ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και χαρουπόδεντρα.

Θα παραμείνουν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας για επιφυλακή και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπύρωσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.