ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο το πρωί η φωτιά στην Άλασσα - Οι συνέπειες

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο το πρωί η φωτιά στην Άλασσα - Οι συνέπειες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (30/09) στην Άλασσα της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβσετικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι υπό πλήρη έλεγχο. Οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονταν για την κατάσβεση της κατά την διάρκεια της νύχτας.

Νωρίς το πρωί χρησιμοποιήθηκαν και τα 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις. Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση περίπου τριών (3) εκταρίων από ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και χαρουπόδεντρα.

Θα παραμείνουν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας για επιφυλακή και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπύρωσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE