ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο το πρωί η φωτιά στην Άλασσα - Οι συνέπειες

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο το πρωί η φωτιά στην Άλασσα - Οι συνέπειες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (30/09) στην Άλασσα της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβσετικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι υπό πλήρη έλεγχο. Οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονταν για την κατάσβεση της κατά την διάρκεια της νύχτας.

Νωρίς το πρωί χρησιμοποιήθηκαν και τα 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις. Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση περίπου τριών (3) εκταρίων από ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και χαρουπόδεντρα.

Θα παραμείνουν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας για επιφυλακή και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπύρωσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον δρόμο Λατσιού – Λουτρών της Αφροδίτης, με αποτέλεσμα δύο νεαρά άτομα ηλικίας 22 και 21 ετών να μεταφερθούν τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE