Δύο νέοι θάνατοι και 411 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Δύο νέοι θάνατοι και 411 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Την ταυτοποίηση 411 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 68 συνδέονται με γνωστές συρροές και τα 26 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά τη σημερινή του ενημέρωση.


Κατά το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν δύο νέοι θάνατοι, με το σύνολο των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται σε 393.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18.886, εκ των οποίων το 56,1% είναι άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, τα 2.961 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 7.755 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται 89 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 70 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 214 ασθενείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE