Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο - Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο της στη θάλασσα - Εντοπίστηκε νεκρή σε βάθος 10 μέτρων

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο - Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο της στη θάλασσα - Εντοπίστηκε νεκρή σε βάθος 10 μέτρων

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μία νεαρή γυναίκα, η οποία βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, από βάθος 10 μέτρων σε θαλάσσια περιοχή του Ξυλοκάστρου στην Ελλάδα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (03/10).

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν το αυτοκίνητο της γυναίκας εξετράπη της πορείας του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή Κάτω Πιτσά.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και αμέσως δόθηκε εντολή να σπεύσουν στο σημείο 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Επί τόπου έφτασαν και δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό.

Όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση και το βγήκε από νερό, τα μέλη των σωστικών συνεργείων διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό βρισκόταν η άτυχη γυναίκα.

Ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή της ενώ διεξάγονται έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα.

Από: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.