Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο - Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο της στη θάλασσα - Εντοπίστηκε νεκρή σε βάθος 10 μέτρων

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο - Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο της στη θάλασσα - Εντοπίστηκε νεκρή σε βάθος 10 μέτρων

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μία νεαρή γυναίκα, η οποία βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, από βάθος 10 μέτρων σε θαλάσσια περιοχή του Ξυλοκάστρου στην Ελλάδα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (03/10).

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν το αυτοκίνητο της γυναίκας εξετράπη της πορείας του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή Κάτω Πιτσά.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και αμέσως δόθηκε εντολή να σπεύσουν στο σημείο 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Επί τόπου έφτασαν και δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό.

Όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση και το βγήκε από νερό, τα μέλη των σωστικών συνεργείων διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό βρισκόταν η άτυχη γυναίκα.

Ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή της ενώ διεξάγονται έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα.

Από: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE