Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο - Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο της στη θάλασσα - Εντοπίστηκε νεκρή σε βάθος 10 μέτρων

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο - Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο της στη θάλασσα - Εντοπίστηκε νεκρή σε βάθος 10 μέτρων

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μία νεαρή γυναίκα, η οποία βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, από βάθος 10 μέτρων σε θαλάσσια περιοχή του Ξυλοκάστρου στην Ελλάδα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (03/10).

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν το αυτοκίνητο της γυναίκας εξετράπη της πορείας του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή Κάτω Πιτσά.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και αμέσως δόθηκε εντολή να σπεύσουν στο σημείο 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Επί τόπου έφτασαν και δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό.

Όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση και το βγήκε από νερό, τα μέλη των σωστικών συνεργείων διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό βρισκόταν η άτυχη γυναίκα.

Ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή της ενώ διεξάγονται έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα.

Από: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE