Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο - Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο της στη θάλασσα - Εντοπίστηκε νεκρή σε βάθος 10 μέτρων

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο - Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο της στη θάλασσα - Εντοπίστηκε νεκρή σε βάθος 10 μέτρων

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μία νεαρή γυναίκα, η οποία βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, από βάθος 10 μέτρων σε θαλάσσια περιοχή του Ξυλοκάστρου στην Ελλάδα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (03/10).

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν το αυτοκίνητο της γυναίκας εξετράπη της πορείας του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή Κάτω Πιτσά.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και αμέσως δόθηκε εντολή να σπεύσουν στο σημείο 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Επί τόπου έφτασαν και δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό.

Όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση και το βγήκε από νερό, τα μέλη των σωστικών συνεργείων διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό βρισκόταν η άτυχη γυναίκα.

Ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή της ενώ διεξάγονται έρευνες για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα.

Από: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE