Ανέβασε την προσφορά της για τον Έρικ Γκαρθία της Σίτι

Ανέβασε την προσφορά της για τον Έρικ Γκαρθία της Σίτι

Κατά 10 εκατ. ευρώ αύξησε την προσφορά της η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι να πουν το πολυπόθητο «ναι» για την παραχώρηση του Έρικ Γκαρθία.

Από τις αρχές του καλοκαιριού, οι «μπλαουγκράνα» είχαν θέσει ως κύριο στόχο, για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής, την απόκτηση του 19χρονου αμυντικού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», πριν από λίγες ημέρες η Μπάρτσα ανέβασε την προσφορά της για να τον κάνει δικό της. Η αρχική της προσφορά ήταν στα 10 εκατ. ευρώ και τώρα με τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε (20 εκατ. ευρώ) ελπίζει στην υπογραφή του.

Βέβαια, η υπόθεση του δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς η Σίτι για να τον παραχωρήσει ζητά μίνιμουμ 30 εκατ. ευρώ. Ενα ποσό το οποίο δεν θέλουν οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα να καταβάλουν, καθώς το θεωρούν αρκετά υψηλό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερικ Γκαρθία, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των «μπλαουγκράνα» και από το 2017 ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι,

The post Ανέβασε την προσφορά της για τον Έρικ Γκαρθία της Σίτι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE