ΛΑΡΝΑΚΑ: 50χρονος αδυνατούσε να κολυμπήσει λόγω ακούσιου μυϊκού σπασμού στο πόδι - Απέτρεψαν τα χειρότερα οι ναυαγοσώστες

ΛΑΡΝΑΚΑ: 50χρονος αδυνατούσε να κολυμπήσει λόγω ακούσιου μυϊκού σπασμού στο πόδι - Απέτρεψαν τα χειρότερα οι ναυαγοσώστες

Τα χειρότερα απέτρεψαν οι ναυαγοσώστες στην παραλία Μακένζι της Λάρνακας, αφού διέσωσαν 50χρονο που κινδύνεψε με πνιγμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Επιτροπής Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παραλιών, ο συγκεκριμένος άνδρας αδυνατούσε να κολυμπήσει λόγω ακούσιου μυικού σπασμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες στην παραλία Μακένζι της επαρχίας Λάρνακας. Συγκεκριμένα σήμερα στις 3/10/2020 και ώρα 11.25 περίπου οι ναυαγοσωστες του αεροδρομίου εντόπισαν άνδρα 50 ετών να κινδυνεύει αφού λόγω ακούσιου μυικού σπασμού στο πόδι αδυνατούσε να κολυμπήσει και να εξέλθει από το νερό.

Ακολούθηκε ανέλκυση του από τους ναυαγοσωστες με την χρήση rescue tube. Ο άνδρας ήταν καλά στην υγεία του αφού η έγκαιρη επέμβαση των ναυαγοσωστών απέτρεψε τα χειρότερα.
Π.Ε.Ε.Ν.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE