ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας του οδηγού

ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας του οδηγού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (03/10), στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας στο ύψος του κυκλικού κόμβου της Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ανατράπηκε φορτηγό με αποτέλεσμα να χρειαστεί γερανοφόρο όχημα για την μετακίνηση της, με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετές ώρες ο αυτοκινητόδρομος.

Από το τροχαίο ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Να σημειωθεί πως ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (03/10).

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE