ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας του οδηγού

ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας του οδηγού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (03/10), στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας στο ύψος του κυκλικού κόμβου της Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ανατράπηκε φορτηγό με αποτέλεσμα να χρειαστεί γερανοφόρο όχημα για την μετακίνηση της, με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετές ώρες ο αυτοκινητόδρομος.

Από το τροχαίο ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Να σημειωθεί πως ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (03/10).

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE