ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας του οδηγού

ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας του οδηγού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (03/10), στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας στο ύψος του κυκλικού κόμβου της Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ανατράπηκε φορτηγό με αποτέλεσμα να χρειαστεί γερανοφόρο όχημα για την μετακίνηση της, με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετές ώρες ο αυτοκινητόδρομος.

Από το τροχαίο ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Να σημειωθεί πως ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (03/10).

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE