ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας του οδηγού

ΚΥΠΡΟΣ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας του οδηγού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (03/10), στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας στο ύψος του κυκλικού κόμβου της Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ανατράπηκε φορτηγό με αποτέλεσμα να χρειαστεί γερανοφόρο όχημα για την μετακίνηση της, με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετές ώρες ο αυτοκινητόδρομος.

Από το τροχαίο ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Να σημειωθεί πως ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (03/10).

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.