ΠΑΡΑ-THEMA

Ένταση ελέω ΓεΣΥ - Το 'εθνοπατέρες' και ΄μισταρκοί' του Παμπορίδη και το 'μεν είσαι φούρνος μονόπυρος' της Θεοχάρους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένταση ελέω ΓεΣΥ - Το 'εθνοπατέρες' και ΄μισταρκοί' του Παμπορίδη και  το 'μεν είσαι φούρνος μονόπυρος' της Θεοχάρους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τιτιβίσματα και αντιπαράθεση με φόντο το ΓεΣΥ ξέσπασε στο Twitter, την Κυριακή (04/10), με αφορμή μια ανάρτηση του Πρόεδρου της ΟΕΒ, Μιχάλη Αντωνίου.

Του Άντρου Ιωάννου

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντωνίου ανάρτησε ένα δημοσίευμα που αφορά το ΓΕΣΥ και έγραψε χαρακτηριστικά ότι ‘ο μόνος φορέας που έβλεπε τα δομικά προβλήματα αυτού του ΓεΣΥ ήταν η ΟΕΒ. Υποδεικνύαμε μέχρι τέλους τους κινδύνους κόστους και ποιότητας του προωθούμενου συστήματος και προτείναμε λύσεις. Επείγει διόρθωση της αρχιτεκτονικής & εισαγωγή ικανών checks & balances πριν είναι πολύ αργά’.

Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην Υπουργού Υγείας, Γιώργου Παμπορίδη ο οποίος απαντώντας στον κ. Αντωνίου σημείωσε ότι 'ο μόνος φορέας που εργολαβικά ανθίσταται στη μεγαλύτερη κατάκτηση του λαού μας είναι δυστυχώς η ΟΕΒ. Ποτέ δεν θα παραιτηθείτε από την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της υγείας. Αυτό θέλατε πάντα. Τα περί «διορθώσεων» κ «έγνοιας» τσάμπα και βερεσέ. Θα μας βρείτε όλους απέναντι'.

Τα τιτιβίσματα δεν τελείωσαν εκεί αφού η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους, απάντησε στον κ. Παμπορίδη λέγοντας ότι 'τα δομικά προβλήματα του γεσυ τα επεσήμανα γραπτώς εξ αρχής και καθ´ οδόν. Την ιδιωτικοποίηση των δημοσίων νοσηλευτηρίων δεν θα δεχθούμε με τίποτα. Ούτε τις στρεβλώσεις που προκαλούν διακρίσεις στην περίθαλψη και διαχείριση της ασθενείας'.

Απ' εκεί και πέρα ακολούθησε διάλογος με τον κ. Παμπορίδη να απαντά στην Πρόεδρο της Αλληλεγγύης λέγοντας 'άκου Ελένη για να τελειώνουμε με το ΓεΣΥ. Ήμασταν τυφλοί και τώρα βλέπουμε. Αν τα «γυαλιά ηλίου είναι στραβά» ας το φτιάξουμε. Αλλά δεν θα αφήσουμε κανένα να στερήσει από τον κόσμο την δωρεάν καθολική Μονοασφαλιστική κάλυψη για να βολευτούν τα μέλη του και το συνάφι τους'.
 
Η κ. Θεοχάρους απάντησε εκ νέου λέγοντας 'μεν εισαι φούρνος μονόπυρος. Τα ίδια λαλούμεν. Σε τί διαφωνείς; εν εχει στραβα το ΓεΣΥ ή απλώς εγώ που τα βλέπω εν θωρώ γιατι φορώ παραμορφωτικούς φακούς; εδούλεψα το ΓεΣΥ κάμνοντας χίλιες παρανομίες τον χρόνο πριν γίνει ΓεΣΥ'.
 
 
 
Ο κ. Παμπορίδης επανήλθε σημειώνοντας ότι ' Μα εμάς που επιχειρούμε να εδραιώσουμε το ΓεΣΥ διορθώνοντας ατέλειες επικαλούνται οι κάθε λογής εθνοπατέρες και μισταρκοί. Για το «καλό» μας κόπτεται ο κάθε Αντώνιου και κάθε Αγκαστινιωτης και όχι για την ευημερία την δίκη τους, των μελών και των φίλων τους. Αστούς να δοκιμάσουν'.
 
 
 
Τέλος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ Μιχάλης Αντωνίου, μπήκε στην συζήτηση και τόνισε ότι  ΟΕΒ ήξερε ότι άμα ξεκινήσει το ΓΕΣΥ δεν έχει επιστροφή και πρέπει να πετύχει. Μπορείτε να αφορίζετε τις θέσεις μας λόγω "πρότερου έντιμου βίου", αλλά δεν μπορείτε (και είμαι βέβαιος, ούτε θέλετε) να αγνοείτε τα προβλήματα. Μαζί θα τα λύσουμε'.
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top