ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Θετικό στον κορωνοϊό βρέφος δέκα μηνών - Η κατάσταση της υγείας του

ΚΥΠΡΟΣ: Θετικό στον κορωνοϊό βρέφος δέκα μηνών - Η κατάσταση της υγείας του

Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε βρέφος δέκα μηνών, το οποίο μεταβέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο και έλαβε εξιτήριο το απόγευμα του Σαββάτου (03/10)

Μιλώντας στο ThemaOnline, o διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, το παιδάκι παρουσίαζε συμπτώματα όπως πυρετό και καταρροή.

Όπως μας είπε ο κ. Ηλία, αρχικά το παιδάκι μεταβέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο βγήκε θετικό.

Ακολούθως το βρέφος μεταβέρθηκε στο Μακάρειο που λειτουργεί ώς Νοσοκομείο Αναφοράς για τα παιδιά, εκεί όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο κ. Ηλία σημείωσε ότι το παιδάκι κρατήθηκε για 24 ώρες και ακολούθως αφού παρουσίασε βελτίωση στην υγεία του, το βράδυ του Σαββάτου (03/10), έλαβε εξιτήριο και μεταφέρθηκε στο σπίτι του με οδηγίες να παραμείνει σε αυτοπεριορισμό.

Πέραν τούτου, ο κ. Ηλία τόνισε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες ιχνηλάτησης των επαφών του παιδιού.ΚΥΠΡΟΣ: Θετικό στον κορωνοϊό βρέβος δέκα μηνών - Η κατάσταση της υγείας του

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top