Μικροζημιές στο Τσίρειο από οπαδούς της ΑΕΛ που γιόρταζαν τα 90χρονα - Διερευνάται και πιθανός ξυλοδαρμός 2 προσώπων

Μικροζημιές στο Τσίρειο από οπαδούς της ΑΕΛ που γιόρταζαν τα 90χρονα - Διερευνάται και πιθανός ξυλοδαρμός 2 προσώπων

Μικροζημιές στο ταρτάν του Τσιρείου Σταδίου σημειώθηκαν μετά από παράνομη είσοδο οπαδών της ΑΕΛ, οι οποίοι με πυροτεχνήματα και πυρσούς γιόρτασαν τα 90χρονα της ομάδας τους. Την ίδια ώρα διερευνάται κατά πόσο σχετίζεται ο τραυματισμός δυο προσώπων στην περιοχή Εναερίου, όπου βρίσκεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Λεμεσιανής ομάδας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΛ γιόρταζαν χθες Κυριακή (04/10) βράδυ τα 90χρονα της ομάδας τους στο Σύνδεσμο Φιλάθλων, που βρίσκεται στην περιοχή Εναερίου, όταν σε κάποια στιγμή μετέβησαν με τα οχήματα τους στο Τσίρειο Στάδιο.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ μπήκαν στο χώρο και στις κερκίδες και άρχισαν να ρίχνουν πυροτεχνήματα και να ανάβουν πυρσούς, φωνάζοντας συνθήματα της ομάδας τους.

Από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται πως προκλήθηκαν ζημιές στο ταρτάν του γηπέδου ενώ η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση καθώς και κατά πόσο συνδέεται ο τραυματισμός δυο προσώπων που εντοπίστηκαν στην περιοχή Εναερίου.

Συγκεκριμένα ένας 25χρονος Λετονός δέχθηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με κάταγμα ρινός και γνάθου. Επίσης τραυματισμένος σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται και ένας 17χρονος Ε/κ, ο οποίος φέρει τραύματα στο στόμα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE