ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Προγραμματίστηκε νέα συνεδρίαση - Τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Προγραμματίστηκε νέα συνεδρίαση - Τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν

Νέα συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου έχει οριστεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για αύριο Τρίτη το απόγευμα στις 18:30.

Κύριο θέμα της συνεδρίασης θα είναι αφενός η ενημέρωση για τα όσα συνέβησαν στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες σε σχέση με την Τουρκία και αφετέρου, οι εξελίξεις που αναμένονται στις συνομιλίες για το Κυπριακό.

Σημειώνουμε εδώ πώς οι εξελίξεις στα κατεχόμενα τρέχουν, λόγω και των επικείμενων παράνομων εκλογών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE