ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Προγραμματίστηκε νέα συνεδρίαση - Τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Προγραμματίστηκε νέα συνεδρίαση - Τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν

Νέα συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου έχει οριστεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για αύριο Τρίτη το απόγευμα στις 18:30.

Κύριο θέμα της συνεδρίασης θα είναι αφενός η ενημέρωση για τα όσα συνέβησαν στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες σε σχέση με την Τουρκία και αφετέρου, οι εξελίξεις που αναμένονται στις συνομιλίες για το Κυπριακό.

Σημειώνουμε εδώ πώς οι εξελίξεις στα κατεχόμενα τρέχουν, λόγω και των επικείμενων παράνομων εκλογών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE