Χρηματιστήριο Κύπρου: Επικρατούν σταθεροποιητικές τάσεις

Χρηματιστήριο Κύπρου: Επικρατούν σταθεροποιητικές τάσεις

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν τη Δευτέρα στο Χρηματιστήριο. Ο Γενικός Δείκτης (στις 13:34) σημείωνε θετική οριακή μεταβολή της τάξης του 0,05% και τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 43,77 μονάδες.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 τύγχανε διαπραγμάτευσης στις 25,97 μονάδες, παραμένοντας αμετάβλητος. Η αξία των συναλλαγών περιοριζόταν στις €34.788.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, άνοδο παρουσιάζει μόνο η Κύρια Αγορά σε ποσοστό 0,82%, ενώ χωρίς μεταβολή παραμένουν οι Επενδυτικές Εταιρείες.
 
Πτώση καταγράφουν τα Ξενοδοχεία σε ποσοστό 1,76% και η Εναλλακτική Αγορά κατά 1,42%.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυαν οι τίτλοι της Πετρολίνα με €16.312 (πτώση 5,88%), της Τράπεζας Κύπρου με €6.370 (άνοδος 3,37%), της ΚΕΟ με €6.231 (άνοδος 0,81%), της Logicom με €2.184 (χωρίς μεταβολή) και της Mallouppas & Papacostas με €1.198 (χωρίς μεταβολή).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, 2 κινούνταν ανοδικά, 3 πτωτικά και 4 παραμένουν αμετάβλητες. Οι συναλλαγές περιορίζονται σε 28.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Απαντά στον Τραμπ η Τεχεράνη – «Aναζητούμε νέους αμερικανικούς στόχους να χτυπήσουμε» - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Απαντά στον Τραμπ η Τεχεράνη – «Aναζητούμε νέους αμερικανικούς στόχους να χτυπήσουμε» - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE