ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Αρνητικό και το 2ο τεστ της Προέδρου της Κομισιόν

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Αρνητικό και το 2ο τεστ της Προέδρου της Κομισιόν

Aρνητικό βρέθηκε και το 2ο αποτέλεσμα εργαστηριακής δοκιμής της Προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν Έρικ Μάμερ.

Ωστόσο, όπως σημείωσε, η Πρόεδρος θα παραμείνει σε αυτοαπομόνωση μέχρι το βράδυ της Τρίτης (05/10), όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς για την ασφάλεια της υγείας στο Βέλγιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE