ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν δύο θετικά κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν δύο θετικά κρούσματα

Δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού από σύνολο 1335 διαγνωστικά τεστ, εντοπίστηκαν την Κυριακή 04/10, στα κατεχόμενα σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο.

Σε δηλώσεις του ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, είπε ότι το ένα άτομο ήρθε στα κατεχόμενα με πλοίο ενώ το άλλο άτομο εντοπίστηκε μέσω της διαδικασίας της ιχνηλάτησης επαφής ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Μέχρι χθες στα κατεχόμενα διενεργήθηκαν συνολικά 174,479 τεστ και ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 772.

Από ΚΥΠΕ
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE