ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν δύο θετικά κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν δύο θετικά κρούσματα

Δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού από σύνολο 1335 διαγνωστικά τεστ, εντοπίστηκαν την Κυριακή 04/10, στα κατεχόμενα σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο.

Σε δηλώσεις του ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, είπε ότι το ένα άτομο ήρθε στα κατεχόμενα με πλοίο ενώ το άλλο άτομο εντοπίστηκε μέσω της διαδικασίας της ιχνηλάτησης επαφής ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Μέχρι χθες στα κατεχόμενα διενεργήθηκαν συνολικά 174,479 τεστ και ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 772.

Από ΚΥΠΕ
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.