ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν δύο θετικά κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν δύο θετικά κρούσματα

Δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού από σύνολο 1335 διαγνωστικά τεστ, εντοπίστηκαν την Κυριακή 04/10, στα κατεχόμενα σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο.

Σε δηλώσεις του ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, είπε ότι το ένα άτομο ήρθε στα κατεχόμενα με πλοίο ενώ το άλλο άτομο εντοπίστηκε μέσω της διαδικασίας της ιχνηλάτησης επαφής ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Μέχρι χθες στα κατεχόμενα διενεργήθηκαν συνολικά 174,479 τεστ και ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 772.

Από ΚΥΠΕ
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE