ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν δύο θετικά κρούσματα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν δύο θετικά κρούσματα

Δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού από σύνολο 1335 διαγνωστικά τεστ, εντοπίστηκαν την Κυριακή 04/10, στα κατεχόμενα σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο.

Σε δηλώσεις του ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, είπε ότι το ένα άτομο ήρθε στα κατεχόμενα με πλοίο ενώ το άλλο άτομο εντοπίστηκε μέσω της διαδικασίας της ιχνηλάτησης επαφής ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Μέχρι χθες στα κατεχόμενα διενεργήθηκαν συνολικά 174,479 τεστ και ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 772.

Από ΚΥΠΕ
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE