ΚΥΠΡΟΣ: Το τεστ «κάρφωσε» ιδιώτη φύλακα για χρήση ουσιών – Έχασε την δουλεία του

ΚΥΠΡΟΣ: Το τεστ «κάρφωσε» ιδιώτη φύλακα για χρήση ουσιών – Έχασε την δουλεία του

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, βάσει των εξουσιών που του παρέχει η σχετική νομοθεσία, προχώρησε την Δευτέρα 05/12, στην ανάκληση της άδειας άσκησης του επαγγέλματος του ιδιώτη φύλακα, από 24χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός σε έλεγχο νάρκωτεστ.

Ο 24χρονος φρουρός ασφαλείας, ο οποίος εργάζεται σε εταιρία παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας, γύρω στις 10.45μ.μ. χθες, οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο της επαρχίας Πάφου. Το όχημα ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας για έλεγχο. Στον οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος νάρκωτεστ, με θετική ένδειξη στην κάνναβη και ακολούθως λήφθηκε δείγμα σάλιου από τον 24χρονο, για να σταλεί για τελική εξέταση.

Στο όχημα του 24χρονου, επέβαινε και 17χρονη, η οποία συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, αφού στην κατοχή της εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 0,36 γραμμαρίου περίπου. Οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου ανακρίθηκε στην παρουσία των γονιών της και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE