ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριάντα άτομα ένωσαν τη φωνή τους σε ρυθμούς ραπ μετά από πρόκληση της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού

Τριάντα άτομα ένωσαν τη φωνή τους σε ρυθμούς ραπ μετά από πρόκληση της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού

Τριάντα άτομα, όσα και τα χρόνια υιοθέτησης της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ένωσαν τις φωνές και τις δυνάμεις και μεταμόρφωσαν την πρόκληση του ραπ σε μια μοναδική εμπειρία.  

«Το μέτρο του περιορισμού υπήρξε μια τεράστια πρόκληση για όλους μας.  Βρεθήκαμε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που καλούμασταν να τη διαχειριστούμε.  Έτσι με τους συνεργάτες μου είχαμε την ιδέα να δημιουργήσουμε μια νέα πρόκληση για όλους εσάς έτσι που να ανταλλάσσαμε, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ιδέες για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι:  #The Right Challenge» αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Δέσπω Μιχαηλίδου. 

Είχα δεσμευτεί, συνεχίζει «ότι, με το τέλος της πρόκλησης θα τραγουδούσα ένα κομμάτι ραπ, ένα είδος μουσικής όχι τόσο οικείο σε μένα που μεγάλωσα με άλλα ακούσματα. Οι Λειτουργοί του Γραφείου με παρέσυραν και εγώ με τη σειρά μου παρέσυρα μαζί μου και άλλους.  Άτομα διαφορετικής ηλικίας, κοινωνικού ή οικονομικού υπόβαθρου με κοινό χαρακτηριστικό τη πίστη μας στα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου».
 
Η Επίτροπος ευχαριστεί τον Σταύρο Σταύρου για τη συγγραφή των στίχων, τον Αντρέα Μιχαλόπουλο για τη σύνθεση της μουσικής, αλλά και τα 30 άτομα, ενήλικες και παιδιά, που εθελοντικά και με ενθουσιασμό συμμετείχαν στην παραγωγή του τραγουδιού.

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top