ΠΑΦΟΣ: Αντι να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 45χρονος- Καταζητείτο για σοβαρή υπόθεση

ΠΑΦΟΣ: Αντι να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 45χρονος- Καταζητείτο για σοβαρή υπόθεση

Στο αεροδρόμιο Πάφου εντοπίστηκε  και συνελήφθη την Κυριακή 4/10 45χρονος ο οποίος καταζητείτο από τις ρωσικές αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 5π.μ. (4/10), ο 45χρονος μετέβη στο αεροδρόμιο Πάφου για να ταξιδέψει σε χώρα του εξωτερικού. Κατά το διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του βρίσκονταν καταχωρημένα στη βάση δεδομένων της Interpol, βάσει Ερυθράς Αγγελίας από τις ρωσικές αρχές, οι οποίες καταζητούν τον 45χρονο για το αδίκημα της απάτης ευρείας κλίμακας, που διαπράχθηκε μεταξύ των ετών 2013 και 2016, στη Ρωσία.

Εναντίον του 45χρονου εξασφαλίστηκε προσωρινό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του Νόμου περί Εκδόσεως Φυγόδικων, με το οποίο συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ώστε να αρχίσει η διαδικασία έκδοσής του.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE