Η αποχώρηση Γιαβούζ από κυπριακή ΑΟΖ, θετικό βήμα, λέει η Δημοκρατική Παράταξη

Η αποχώρηση Γιαβούζ από κυπριακή ΑΟΖ, θετικό βήμα, λέει η Δημοκρατική Παράταξη

Η αποχώρηση του Γιαβούζ από την κυπριακή ΑΟΖ θα μπορούσε να είναι ένα θετικό βήμα για αποκλιμάκωση της έντασης, αυτό, όμως, θα διαφανεί στη συνέχεια, αν δηλαδή, πρόκειται για απλή κίνηση τακτικής για να εξυπηρετηθούν πρόσκαιρες εντυπώσεις και συμφέροντα, αναφέρει η Δημοκρατική Παράταξη σε ανακοίνωση της.

 
Σημειώνει ότι το Μπαρπαρός συνεχίζει να βρίσκεται εντός της ΑΟΖ μας και προσθέτει και από πλευράς του στην ένταση, ενώ την ίδια ώρα, οι σχεδιασμοί εποικισμού της κλειστής πόλης της Αμμοχώστου συνεχίζονται, με τον κίνδυνο ενός τέτοιου ενδεχομένου να είναι ορατός.

«Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις αμέσως μετά την παράνομη εκλογική διαδικασία στα κατεχόμενα προβλέπεται να έχουν την κρισιμότητα τους. Βρισκόμαστε σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο, γι’ αυτό και απαιτείται από όλους σύνεση, υπευθυνότητα και εθνική συνεννόηση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE