Έτρεχαν Αστυνομία και Πυροσβεστική τα ξημερώματα – Στάχτες αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο στο σπίτι

Έτρεχαν Αστυνομία και Πυροσβεστική τα ξημερώματα – Στάχτες αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο στο σπίτι

Έμειναν μόνο στάχτες.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο στις  1: 00 τα ξημερώματα σήμερα, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 68χρονου, το οποίο βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης της οικίας του στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή και κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία όμως κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο. Η αξία του υπολογίζεται στις €50,000 περίπου.

Περαιτέρω εξετάσεις για τα ακριβή αίτια της φωτιάς θα διενεργηθούν σήμερα ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE