Έτρεχαν Αστυνομία και Πυροσβεστική τα ξημερώματα – Στάχτες αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο στο σπίτι

Έτρεχαν Αστυνομία και Πυροσβεστική τα ξημερώματα – Στάχτες αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο στο σπίτι

Έμειναν μόνο στάχτες.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο στις  1: 00 τα ξημερώματα σήμερα, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 68χρονου, το οποίο βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης της οικίας του στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή και κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία όμως κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο. Η αξία του υπολογίζεται στις €50,000 περίπου.

Περαιτέρω εξετάσεις για τα ακριβή αίτια της φωτιάς θα διενεργηθούν σήμερα ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE