Βεβαίως! Οι Κύπριοι είναι κουτσομπόληδες – Το αποδεικνύουν επίσημα στατιστικά της Google

Βεβαίως! Οι Κύπριοι είναι κουτσομπόληδες – Το αποδεικνύουν επίσημα στατιστικά της Google

Αν δεν έχετε χιούμορ μην διαβάσετε το πιο κάτω κείμενο. Αν όμως έχετε, δεν θέλετε και παπά να σας πει ότι οι Κύπριοι σαν λαός είμαστε κουτσομπόληδες.

Λέω είμαστε, βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα, αφού μπορεί σε εσάς να αρέσει να διαβάζετε τα κους κους θέματα, εγώ όμως είμαι αυτός που τα γράφει!

Όπως μας ενημερώνουν λοιπόν τα Google analytics, δύο από τα θέματα που σας απασχόλησαν ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, ήταν η ηλικία της Άννας Βίσση και τα νυχτοπερπατήματα σε Λεμεσό και Αγία Νάπα της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Χιλιάδες τα shares και δεκάδες χιλιάδες τα visits, ανεβάζουν τα δύο αυτά gossip news ψηλά στους επίσημους δείχτες που καταμετρούν την επισκεψιμότητα.

Αφού καλοί μου αναγνώστες αυτά θέλετε να «τρώτε», τότε αυτά ακριβώς θα σας σερβίρω! Χαλάω εγώ χατίρια;

Nakos.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE