Ραγίζει καρδίες ο πατέρας του Σάββα Παϊσίου για την Άλκηστις Παυλίδου: «Ήσουν η τηλεοπτική μανούλα για το Σάββα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ραγίζει καρδίες ο πατέρας του Σάββα Παϊσίου για την Άλκηστις Παυλίδου: «Ήσουν η τηλεοπτική μανούλα για το Σάββα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεγάλωσε ο τηλεοπτικός Γεωργάκης που τον γνωρίσαμε όταν ήταν μωρό μέσα από το σήριαλ ‘Βουράτε Γειτόνοι’ και τον είδαμε να πρωταγωνιστεί πρόσφατα στην ταινία.

Αντίο στην ‘Αλκηστις Παυλίδου θέλησε να πει ο πατέρας του Σάββα Παϊσίου, του τηλεοπτικού Γιωργάκη με μια ανάρτηση του στο Facebook.

«Αγαπημένη μας Άλκηστις, έφυγες αλλά άφησες πίσω σου ένα αστείρευτο φως!

Ήσουν η τηλεοπτική μανούλα για το Σαββα μας και του εδωσες όλη την αγάπη σου κι ακόμα παραπάνω! Πήρε πολλά από εσένα και θα τα φυλάει σαν πολύτιμο θησαυρό...Σε ευχαριστούμε πολύ!

Αντίο γλυκιά μας μανούλα και καλο σου ταξίδι....Το αστέρι σου θα λάμπει από ψηλά!», έγραψε ο πατέρας του Σάββα στην ανάρτηση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE