Διπλωματικό παρασκήνιο εν όψει των διαβουλεύσεων του Σ.Α. για τα Βαρώσια

Διπλωματικό παρασκήνιο εν όψει των διαβουλεύσεων του Σ.Α. για τα Βαρώσια

Για την Παρασκευή (07/10) προσανατολίζεται η ρωσική προεδρία του Σ.Α., να συζητηθεί στη διάρκεια ανεπίσημων κλειστών διαβουλεύσεων το αίτημα της Κύπρο να εξετάσει βάση του άρθρου 35, τις τουρκικές προθέσεις για άνοιγμα της παραλίας των Βαρωσίων.

Στις επαφές της και με τα μόνιμα και άλλα μέλη, όπως και τη Γραμματεία, η Κύπρος ζητά να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα για ανάκληση της απόφασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE