ΚΥΠΡΟΣ: Παραβίασαν την πόρτα της βεράντας και ξάφρισαν χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας

ΚΥΠΡΟΣ: Παραβίασαν την πόρτα της βεράντας και ξάφρισαν χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης κατοικίας στην περιοχή  Χα-Ποτάμι κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του και έκλεψαν χρυσαφικά αξίας πέντε χιλιάδων ευρώ. Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας ανέφερε στην Αστυνομία ότι η διάρρηξη έγινε ενώ αυτός απουσίαζε από τη κατοικία του και με την επιστροφή του διαπίστωσε ότι οι  διαρρήκτες είχαν αποσπάσει τα  χρυσαφικά του.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπίστωσαν ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο, παραβιάζοντας κλειδωμένη αλουμινένια εξωτερική θύρα βεράντας της κατοικίας με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία, συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα αντικείμενα με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE