Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης κατοικίας στην περιοχή Χα-Ποτάμι κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του και έκλεψαν χρυσαφικά αξίας πέντε χιλιάδων ευρώ. Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας ανέφερε στην Αστυνομία ότι η διάρρηξη έγινε ενώ αυτός απουσίαζε από τη κατοικία του και με την επιστροφή του διαπίστωσε ότι οι διαρρήκτες είχαν αποσπάσει τα χρυσαφικά του.
Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπίστωσαν ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο, παραβιάζοντας κλειδωμένη αλουμινένια εξωτερική θύρα βεράντας της κατοικίας με αιχμηρό αντικείμενο.
Η Αστυνομία, συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα αντικείμενα με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




