ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θουκυδίδης: «Αυτές οι 2-3 εβδομάδες είναι οι χειρότερες…» – Το ΠΟΣΟ που δαπανήθηκε για τεστ στη Νέα Σαλαμίνα

Θουκυδίδης: «Αυτές οι 2-3 εβδομάδες είναι οι χειρότερες…» – Το ΠΟΣΟ που δαπανήθηκε για τεστ στη Νέα Σαλαμίνα

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για το θέμα που δημιουργήθηκε με την ανακοίνωση για άνοιγμα της παραλίας της Αμμοχώστου ενώ αναφέρθηκε και στο καυτό θέμα με τα κρούσματα κορωνοϊού στους ερυθρόλευκους και τις δύσκολες στιγμές που περνούν.

Αναλυτικά:

«Πρέπει μέσω διαλόγου να λύνονται τα προβλήματα. Για μια σειρά από λόγους η πόλη είναι έρημη, αυτή η ενέργεια από πλευράς της Τουρκίας είναι μια προσπάθεια για να ενισχυθεί ο Τατάρ ενόψει των εκλογών στα κατεχόμενα. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε αυτή την κίνηση. Πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σοβαρά για να δούμε πως θα βρεθεί μια λύση και να δούμε το μέλλον».

-«Από τη δική μας πλευρά ως αθλητικό σωματείο κάνουμε ότι μπορούμε. Θυμίζω το φιλικό πέρσι στην Πύλα με Τουρκοκυπριακή ομάδα. Πρέπει να κάνουμε και αυτοκριτική, πότε θυμόμαστε την Αμμόχωστο; Αν θέλουμε λύση πρέπει να κάτσουμε να την βρούμε. Η Νέα Σαλαμίνα κάνει ότι μπορεί μέσα στα πλαίσια που μπορεί, εγώ ζω στη Λεμεσό όπου υπάρχουν χιλιάδες Σαλαμιναίοι, αλλά έχουμε πρόβλημα στη δημιουργία νέων οπαδών της ομάδας».

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊο στην ομάδα: «Έγιναν νέα τεστ και περιμένουμε να βγουν τρία αρνητικά αποτελέσματα για να μπορέσουν να μπουν στις προπονήσεις, οι παίκτες μας είναι σε απραξία, κλεισμένοι σε ένα ξενοδοχείο, αυτές οι 2-3 βδομάδες είναι οι χειρότερες που έχουμε περάσει, πληρώσαμε 25-30 χιλιάδες ευρώ για τεστ, είμαστε σε δύσκολη κατάσταση αγωνιστικά λόγω της απραξίας…»

The post Θουκυδίδης: «Αυτές οι 2-3 εβδομάδες είναι οι χειρότερες…» – Το ΠΟΣΟ που δαπανήθηκε για τεστ στη Νέα Σαλαμίνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top