EKTAKTO – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός 13χρονου σε γνωστό Γυμνάσιο – Φέρεται να χτυπήθηκε από ομάδα μαθητών

EKTAKTO – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός 13χρονου σε γνωστό Γυμνάσιο – Φέρεται να χτυπήθηκε από ομάδα μαθητών

Επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (07/10), σε Γυμνάσιο στην Λεμεσό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline 13χρονος μαθητής χτυπήθηκε από ομάδα άλλων μαθητών και έσπασε η μύτη του, ενώ φέρει και τραύματα σε άλλα σημεία του σώματος του.

Αυτή την στιγμή μεταφέρεται στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού.  

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το παιδί δεχόταν απειλές από την Δευτέρα (05/10) και είχαν ενημερωθεί αρμόδια πρόσωπα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11:30 (07/10), λήφθηκε πληροφορία για επεισόδιο με 13χρονο μαθητή, σε Γυμνάσιο της Λεμεσού.

Στο σημείο μεταβαίνουν οι Αρχές.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE