ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ -ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ: «Δεχόταν απειλές εδώ και μέρες ο 13χρονος» – Τι Ισχυρίζεται στο ThemaOnline στενό συγγενικό του πρόσωπο

ΛΕΜΕΣΟΣ -ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ: «Δεχόταν απειλές εδώ και μέρες ο 13χρονος» – Τι Ισχυρίζεται στο ThemaOnline στενό συγγενικό του πρόσωπο

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει σχετικά με το περιστατικό βίας που σημειώθηκε σε γνωστό Γυμνάσιο στην Λεμεσό το πρωί της Τετάρτης 07/10, με την γιαγιά του 13χρονου που ξυλοκοπήθηκε να ισχυρίζεται στο ThemaOnline πως ο εγγονός της δεχόταν απειλές τις τελευταίες μέρες από συμμαθητές του, κάτι για το οποίο η ίδια η μητέρα είχε ενημέρωσει το σχολείο, χωρίς επί της ουσίας να ληφθεί κάποιο μέτρο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γιαγιάς του 13χρονου στο ThemaOnline, όλα ξεκίνησαν περίπου 20 μέρες πριν όταν ο εγγονός της λογομάχησε με ένα συμμαθητή του. Από εκείνη την μέρα ο συμμαθητής του τον απείλησε πως θα βάλει μπροστά την οικογένεια του και θα τον χτυπούσαν, ενώ τις τελευταίες τρεις μέρες οι απειλές πλήθαιναν με τη μητέρα του 13χρονου να ενημερώνει την Διεύθυνση του σχολείου, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι, δήλωσε η κυρία από την Λεμεσό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι μια συμμαθήτρια του μικρού τον πλησίασε και του είπε χθες «Πρόσεχε γιατί ετοιμάζουν να σου κάνουν κάτι κακό.», σύμφωνα με τα όσα είπε η γιαγιά του μικρού στην ιστοσελίδα μας.

Το πρωί της Τετάρτης 07/10, - όπως πρώτο δημοσίευσε το ThemaOnline, περίπου 20-30 άτομα ξυλοκόπησαν 13χρονο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Την ίδια ώρα το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Επαρχιακό Επιθεωρητή Λεμεσού του Υπουργείου Παιδείας κ. Στέλιο Θεοφίλου, που μας δήλωσε πως η έρευνα για το περιστατικό είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Όσον αφορά την κατάσταση του 13χρονου η γιαγιά του μας πληροφόρησε πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς έχει χτυπηθεί πολύ στο κεφάλι, στην μύτη, στο στόμα αλλά και στα πόδια.

Επίσης η κυρία από την Λεμεσό ρίχνει ευθύνες στο σχολείο καθώς όπως μας είπε το μόνο που έπραξαν είναι να βάλουν δυο μέρες αποβολή στους μαθητές που συμμετείχαν στο επεισόδιο, ενώ όπως προαναφέραμε ισχυρίζεται ότι το σχολείο ενημερώθηκε για τις απειλές που δεχόταν ο εγγονός της αλλά δεν έγινε τίποτα.

Τέλος σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύθηκε στην ιστοσελίδα μας η γιαγιά του 13χρονου, η οικογένεια προτίθεται να κινηθεί νομικά. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top