EKTAKTO – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός 13χρονου σε γνωστό Γυμνάσιο – Φέρεται να χτυπήθηκε από ομάδα μαθητών

EKTAKTO – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός 13χρονου σε γνωστό Γυμνάσιο – Φέρεται να χτυπήθηκε από ομάδα μαθητών

Επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (07/10), σε Γυμνάσιο στην Λεμεσό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline 13χρονος μαθητής χτυπήθηκε από ομάδα άλλων μαθητών και έσπασε η μύτη του, ενώ φέρει και τραύματα σε άλλα σημεία του σώματος του.

Αυτή την στιγμή μεταφέρεται στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού.  

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το παιδί δεχόταν απειλές από την Δευτέρα (05/10) και είχαν ενημερωθεί αρμόδια πρόσωπα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11:30 (07/10), λήφθηκε πληροφορία για επεισόδιο με 13χρονο μαθητή, σε Γυμνάσιο της Λεμεσού.

Στο σημείο μεταβαίνουν οι Αρχές.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE