EKTAKTO – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός 13χρονου σε γνωστό Γυμνάσιο – Φέρεται να χτυπήθηκε από ομάδα μαθητών

EKTAKTO – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός 13χρονου σε γνωστό Γυμνάσιο – Φέρεται να χτυπήθηκε από ομάδα μαθητών

Επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (07/10), σε Γυμνάσιο στην Λεμεσό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline 13χρονος μαθητής χτυπήθηκε από ομάδα άλλων μαθητών και έσπασε η μύτη του, ενώ φέρει και τραύματα σε άλλα σημεία του σώματος του.

Αυτή την στιγμή μεταφέρεται στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού.  

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το παιδί δεχόταν απειλές από την Δευτέρα (05/10) και είχαν ενημερωθεί αρμόδια πρόσωπα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11:30 (07/10), λήφθηκε πληροφορία για επεισόδιο με 13χρονο μαθητή, σε Γυμνάσιο της Λεμεσού.

Στο σημείο μεταβαίνουν οι Αρχές.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE