Ζεράρντ Ντεπαρντιέ: Πολύ δύσκολες ώρες για τον πασίγνωστο ηθοποιό

Ζεράρντ Ντεπαρντιέ: Πολύ δύσκολες ώρες για τον πασίγνωστο ηθοποιό

Με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Instagram γνωστοποιήθηκε ακόμη μια απώλεια συγγενικού προσώπου του διάσημου Γάλλου ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, έφυγε από την ζωή η σύζυγος του εκλιπόντος γιού του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ελίζα Βαντρ, η οποία ήταν και αυτή ηθοποιός.

Η εγγονή του ηθοποιού μάλιστα αποχαιρέτησε την μητέρα της με μια σπαρακτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης.

«Ένας ακόμη άγγελος έφυγε νωρίς, ένα κομμάτι μου πετά μαζί σου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της η 19χρονη Λουίζ, όπου τις δείχνει χαμογελαστές με την μητέρα της.

Να σημειωθεί πως ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, έχασε και τον γιό του Γκιγιόμ, στις 13 Οκτωβρίου 2008, από ιό που του προκάλεσε οξεία πνευμονία.

Τέλος, τα αίτια του θανάτου της νύφης του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Δείτε την ανάρτηση της 19χρονης εγγονής του ηθοποιού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.