Ιδιαίτερη προσωπική στιγμή - Ευχαριστώ από καρδιάς συνάδελφοι

Ιδιαίτερη προσωπική στιγμή - Ευχαριστώ από καρδιάς συνάδελφοι

Η απονομή τιμητικής διάκρισης στον υπογράφοντα, στα «Α΄Δημοσιογραφικά Βραβεία ΕΑΚ», ήταν μια ιδιαίτερη προσωπική στιγμή.

Όχι μόνο γιατί αποτελεί αναγνώριση για μια δημοσιογραφική έρευνα που διήρκησε 3-4 χρόνια («Εταιρείες παρακολουθούν πολίτες και πωλούν κατασκοπευτικές συσκευές»).

Υπάρχει ακόμη ένας πολύ σημαντικός λόγος: Η βράβευση προερχόταν από την πρώτη μου επαγγελματική οικογένεια (ΕΑΚ), μέσω της οποίας έκανα φιλίες ζωής.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνάδελφους-μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου που αποφάσισαν να με τιμήσουν, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν τα εν λόγω δημοσιογραφικά βραβεία.

Τους αξίζουν εύσημα για την υπέροχη τελετή, αλλά και για το γεγονός ότι με τέτοιες εκδηλώσεις επιβραβεύουν και δίδουν κίνητρα σε συναδέλφους.

Τέλος, συγχαίρω -με ταπεινότητα πάντα- τους νικητές των επτά κατηγοριών, αλλά και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που τιμήθηκαν για το αξιοσημείωτο έργο τους τον τελευταίο χρόνο.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE