ΛΕΜΕΣΟΣ: 12χρονος δέχθηκε επίθεση και τον λήστεψαν σε πάρκο - Υπό κράτηση 17χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: 12χρονος δέχθηκε επίθεση και τον λήστεψαν σε πάρκο - Υπό κράτηση 17χρονος

Στη σύλληψη 17χρονου προχώρησαν την Τετάρτη (07/10) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη  υπόθεση ληστείας.

Η ληστεία διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης, 6 Οκτωβρίου, εναντίον 12χρονου, ο οποίος φέρεται να δέχτηκε επίθεση από 17χρονο, ενώ βρισκόταν σε πάρκο, σε συνοικία της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον 12χρονο, ο δράστης έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκχυμώσεις στον αυχένα και στην πλάτη.

Εναντίον του 17χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη λίγο πριν τις 18:00, το απόγευμα της Τετάρτης (07/10), για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE