Επίσκεψη Ιταλού ΥΠΑΜ στην Κύπρο - Τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν

Επίσκεψη Ιταλού ΥΠΑΜ στην Κύπρο - Τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν

Επίσημη μονοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί την Πέμπτη (08/10) ο Υπουργός Άμυνας της Ιταλίας Λορέντσο Γκουερίνι για συνομιλίες με τον Υπουργό Άμυνας Χαράλαμπο Πετρίδη για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η επίσημη υποδοχή θα γίνει το μεσημέρι και στις 13: 20 είναι προγραμματισμένες δηλώσεις στον Τύπο.

Κατά τη συνάντηση των δύο Υπουργών θα συζητηθούν η επέκταση της συνεργασίας των δύο χωρών σε αμυντικά θέματα, καθώς και το θέμα της παρουσίας ευρωπαϊκών ναυτικών δυνάμεων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
 
Ο Ιταλός Υπουργός Άμυνας θα αναχωρήσει από την Κύπρο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Στις πέντε προτεραιότητες που τέμνουν οριζοντίως όλες τις αποφάσεις καθώς και στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τη νέα σύνθεση του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE