Big Brother – Spoiler: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother – Spoiler: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πέντε θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση την εβδομάδα αυτή στο σπίτι του Big Brother.

Ήδη είναι γνωστό πως μετά την παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού, ο Μεγάλος Αδερφός έχει τιμωρήσει την Σοφία και την Αφροδίτη και είναι έτσι οι δύο πρώτες υποψήφιες προς αποχώρηση.

Το πρωί της Πέμπτης 8/10, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” αποκάλυψε πως οι υπόλοιποι που θα βρεθούν στον τάκο είναι ο Χρηστός Μακρίδης, η Ραμόνα και ο Βλαδίμηρος.

Υποψήφια, μάλιστα, ήταν και η Άννα Μαρία, η οποία χρησιμοποίησε τη δύναμη του βέτο που είχε στην κατοχή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE