Συνεχίζεται η συνεδρίαση για τις ποινές των μελών της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζεται η συνεδρίαση για τις ποινές των μελών της Χρυσής Αυγής

Στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 08/10,  συνεχίζεται η συνεδρίαση του δικαστηρίου προκειμένου να αποφασιστούν οι ποινές για τα καταδικασθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής. 

Η συνεδρίαση διακόπηκε μετά τα μεσάνυχτα και θα συνεχιστεί σήμερα με την αγόρευση της εισαγγελέως. Θα ακολουθήσει η εξέταση των αιτημάτων των ενόχων, που ζήτησαν να αναγνωριστούν ελαφρυντικά. 

Στο τέλος της διαδικασίας αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση των ποινών, καθώς και το ποιοι θα μπουν στη φυλακή από τους καταδικασθέντες για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής ομάδας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.