Big Brother – Spoiler: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother – Spoiler: Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πέντε θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση την εβδομάδα αυτή στο σπίτι του Big Brother.

Ήδη είναι γνωστό πως μετά την παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού, ο Μεγάλος Αδερφός έχει τιμωρήσει την Σοφία και την Αφροδίτη και είναι έτσι οι δύο πρώτες υποψήφιες προς αποχώρηση.

Το πρωί της Πέμπτης 8/10, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” αποκάλυψε πως οι υπόλοιποι που θα βρεθούν στον τάκο είναι ο Χρηστός Μακρίδης, η Ραμόνα και ο Βλαδίμηρος.

Υποψήφια, μάλιστα, ήταν και η Άννα Μαρία, η οποία χρησιμοποίησε τη δύναμη του βέτο που είχε στην κατοχή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.