Aυτό δεν ξανάγινε: Χώρισε τον αρραβωνιαστικό της για να ζήσει μαζί με...

Aυτό δεν ξανάγινε: Χώρισε τον αρραβωνιαστικό της για να ζήσει μαζί με...

Η 30χρονη, April Brucker δηλώνει ότι χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της,προκειμένου να ζήσει με τις...κούκλες της!

Η γυναίκα από το Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ δίνει αρκετές χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο, προκειμένου να ικανοποιήσει τα... καπρίτσια των κούκλων της.

Η ίδια υποστηρίζει πως οι κούκλες της είναι «τα παιδιά» της, οπότε τους δίνει τα πάντα. Η τραγουδίστρια, μοντέλο και συγγραφέας  σημειώνει σχετικά: «Ναι, κοστίζουν πολύ, αλλά αν χρειάζονται πράγματα, χρειάζονται πράγματα. Αν χρειαστεί, δεν θα έχω εγώ ρούχα-είμαι γονέας, τι να κάνω;».

Η 30χρονη γνώρισε τον μετέπειτα αρραβωνιαστικό της στη Νέα Υόρκη και όπως εκείνη διατείνεται, «δυστυχώς, ζήλευε τις κούκλες μου. Όταν μάλιστα μου έθεσε το δίλημμα 'ή εκείνες ή εγώ', τότε χωρίσαμε. Εκείνες, δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE