ΔΙΕΘΝΗ

Γουαρδιόλα - Κλοπ, το τελευταίο γερμανικό... clasico τους

Γουαρδιόλα - Κλοπ, το τελευταίο γερμανικό... clasico τους

Ο Ισπανός προπονητής της Μπάγερν και ο Γερμανός τεχνικός της Ντόρτμουντ θα αναμετρηθούν απόψε για τελευταία φορά στην Bundesliga.

Αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο, κανένας από τους δύο όμως δεν έκρυψε τον σεβασμό του για τον άλλο. Απόψε το βράδυ στο «Αλιάνζ Αρίνα» του Μονάχου, η φετινή πρωταθλήτρια θα υποδεχθεί την ομάδα, που λίγο έλειψε να βρεθεί στην δεύτερη κατηγορία με τα άσχημα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, αλλά κατάφερε στο δεύτερο μισό να σώσει την παρτίδα. Ο Πεπ Γουαρδιόλα θα (απο)χαιρετίσει τον Γιούργκεν Κλοπ μετά από οκτώ αναμετρήσεις που είχαν... ειρωνεία, χιούμορ και απίθανες ατάκες στις συνεντεύξεις Τύπου, αλλά και ωραίο ποδόσφαιρο εντός του γηπέδου. 

«Ήταν μεγάλη τιμή να παίζω κόντρα στην ομάδα που προπονούσε ο Κλοπ» είπε ο Γουαρδιόλα. «Ο Πεπ είναι καταπληκτικός τύπος. Από την αρχή είχαμε καταπληκτική σχέση» ήταν η απάντηση- φιλοφρόνηση του Κλοπ, ο οποίος στην αρχή της... σχέσης του προσπάθησε με διάφορες δηλώσεις να προκαλέσει πόλεμο, αλλά ο χαμηλών τόνων Ισπανός, απέφυγε να απαντήσει. 

Επτά φορές αναμετρήθηκαν οι ομάδες τους στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ έφυγε νικήτρια τις τρεις, η Μπάγερν πανηγύρισε τέσσερις φορές. Ο Κλοπ μπορεί να υπερηφανεύεται για την κατάκτηση του γερμανικού Σούπερ Καπ και ο Γουαρδιόλα για την επικράτηση στον περσινό τελικό του Κυπέλλου. 

«Είμαι σίγουρος ότι ο Γιούργκεν θα επιστρέψει πολύ σύντομα στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας» δήλωσε ο Γουαρδιόλα. Ο Κλοπ, βέβαια, ονειρεύεται τον πάγκο της Μπάγερν, αλλά δεν πρόκειται να τον διεκδικήσει όσο είναι εκεί ο Ισπανός. Σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον θα ξανασυναντηθούν. Στο ίδιο γήπεδο, ο καθένας στην άκρη του πάγκο του, ο Γουαρδιόλα με τα κοστούμια του, ο Κλοπ με το πιο αντισυμβατικο λουκ του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top