Σ. ΠΕΤΣΑΣ: 'Μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο οι διερευνητικές επαφές με την Τουρκία'

Σ. ΠΕΤΣΑΣ: 'Μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο οι διερευνητικές επαφές με την Τουρκία'

Οι διερευνητικές επαφές με την Τουρκία θα ξεκινήσουν μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 15-16 Οκτωβρίου, είπε ο Έλληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας είπε ότι σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, η Τουρκία δείχνει μια σταθερή αποκλιμάκωση.

Αναφορικά με τις κινήσεις της Τουρκίας στο Βαρώσι, ο Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι ο Ερντογάν παραβιάζει το σημείο 18 των συμπερασμάτων της τελευταίας Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. «Άρα εδώ θα βρει απέναντί του, όχι την Κύπρο, όχι την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη», υπογράμμισε ο Έλληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι είναι σαν να κοροϊδεύει η Τουρκία όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE