Λύγισε η Δεβετζή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - 'Φοβήθηκα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω...' - VIDEO

Λύγισε η Δεβετζή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - 'Φοβήθηκα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω...' - VIDEO

Η κορυφαία αθλήτρια στίβου η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ενώ σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο gossip-tv μίλησε για τον τρόπο που έμαθε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό.

«Έχω τρελαθεί, θα σπάσει το κεφάλι μου. Δεν θα μάθω ποτέ πού το κόλλησα», μας είπε χαρακτηριστικά.

Εκεί που "έσπασε" ήταν όταν αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει δεχτεί από τον κόσμο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα μηνύματα που έχω δεχτεί είναι πολλά και με συγκινούν».

Και πρόσθεσε: «Πρόσεχα πολύ και δεν πίστευα ότι θα είμαι θετική».

Επίσης παραδέχτηκε: «Φοβήθηκα γιατί προσέχω πάρα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω».

Όσο για το πώς διαχειρίζεται την ασθένειά της, η γνωστή αθλήτρια είπε: «Οι γιατροί μού είπαν για 14 ημέρες να μείνω σπίτι… Δεν παίρνω φάρμακα. Θα παίρνω βιταμίνες και θα κάνω καλή διατροφή. Θα πάρω βιταμίνες και θα πίνω πολλά υγρά».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο είπε η Πηγή Δεβετζή στην εκπομπή:

Από: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE