Λύγισε η Δεβετζή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - 'Φοβήθηκα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω...' - VIDEO

Λύγισε η Δεβετζή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - 'Φοβήθηκα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω...' - VIDEO

Η κορυφαία αθλήτρια στίβου η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ενώ σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο gossip-tv μίλησε για τον τρόπο που έμαθε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό.

«Έχω τρελαθεί, θα σπάσει το κεφάλι μου. Δεν θα μάθω ποτέ πού το κόλλησα», μας είπε χαρακτηριστικά.

Εκεί που "έσπασε" ήταν όταν αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει δεχτεί από τον κόσμο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα μηνύματα που έχω δεχτεί είναι πολλά και με συγκινούν».

Και πρόσθεσε: «Πρόσεχα πολύ και δεν πίστευα ότι θα είμαι θετική».

Επίσης παραδέχτηκε: «Φοβήθηκα γιατί προσέχω πάρα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω».

Όσο για το πώς διαχειρίζεται την ασθένειά της, η γνωστή αθλήτρια είπε: «Οι γιατροί μού είπαν για 14 ημέρες να μείνω σπίτι… Δεν παίρνω φάρμακα. Θα παίρνω βιταμίνες και θα κάνω καλή διατροφή. Θα πάρω βιταμίνες και θα πίνω πολλά υγρά».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο είπε η Πηγή Δεβετζή στην εκπομπή:

Από: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE