Λύγισε η Δεβετζή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - 'Φοβήθηκα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω...' - VIDEO

Λύγισε η Δεβετζή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - 'Φοβήθηκα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω...' - VIDEO

Η κορυφαία αθλήτρια στίβου η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ενώ σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο gossip-tv μίλησε για τον τρόπο που έμαθε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό.

«Έχω τρελαθεί, θα σπάσει το κεφάλι μου. Δεν θα μάθω ποτέ πού το κόλλησα», μας είπε χαρακτηριστικά.

Εκεί που "έσπασε" ήταν όταν αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει δεχτεί από τον κόσμο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα μηνύματα που έχω δεχτεί είναι πολλά και με συγκινούν».

Και πρόσθεσε: «Πρόσεχα πολύ και δεν πίστευα ότι θα είμαι θετική».

Επίσης παραδέχτηκε: «Φοβήθηκα γιατί προσέχω πάρα πολύ, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω».

Όσο για το πώς διαχειρίζεται την ασθένειά της, η γνωστή αθλήτρια είπε: «Οι γιατροί μού είπαν για 14 ημέρες να μείνω σπίτι… Δεν παίρνω φάρμακα. Θα παίρνω βιταμίνες και θα κάνω καλή διατροφή. Θα πάρω βιταμίνες και θα πίνω πολλά υγρά».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο είπε η Πηγή Δεβετζή στην εκπομπή:

Από: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE