ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Αντιμετωπίζει 24 κατηγορίες για συνουσία διά βίας με την πρώην συμβία του - Το ιστορικό και τα επεισόδια στην βάπτιση των παιδιών του

ΚΥΠΡΟΣ: Αντιμετωπίζει 24 κατηγορίες για συνουσία διά βίας με την πρώην συμβία του - Το ιστορικό και τα επεισόδια στην βάπτιση των παιδιών του

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας παρουσιάστηκε την Παρασκευή (09/10), 40 χρονος Ελληνοκύπριος έτσι ώστε να ακούσει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, οι οποίες φτάνουν τις 31 στο σύνολο και αφορούν μεταξύ άλλων, την συνουσία διά βίας με την πρώην συμβία του και της κατοχής επιθετικών όπλων.

Του Άντρου Ιωάννου

Ο 40χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Παρασκευή (09/10), όπου άκουσε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. 

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος αντιμετωπίζει 24 κατηγορίες που αφορούν συνουσία διά βίας σε διαφορετικό χρόνο τέλεσης, καθώς επίσης άλλες 7 κατηγορίες που αφορούν το αδίκημα της επίθεσης, της κατοχής επιθετικού όπλουτης οπλοφορίας για διέγερση τρόμουτης απειλής, της δημόσιας εξύβρισης και της ανησυχίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελέυθερος υπό όρους και πιο συγκεκριμένα, να καταθέσει 10.000 ευρώ μετρητά, να εμφανίζεται δύο φορές ημερησίως σε Αστυνομικό Σταθμό, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομα του να καταχωρηθεί στην stop - list.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 9.11.2020.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Ο 40 χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε με την πρώην συμβία του κατά την βάπτιση των δίδυμων παιδιών του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Βάσει καταγγελιών που έγιναν στην Αστυνομία, την τράβηξε από τα μαλλιά κι εν συνεχεία τη χαστούκισε στο πρόσωπο. Κι όλα αυτά, σύμφωνα με την υπό διερεύνηση καταγγελία, ενώ η γυναίκα κρατούσε ένα από τα δυο παιδιά τους.

Πέραν τούτου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν από την αστυφύλακα που παρουσίασε την υπόθεση στο δικαστήριο, ακολούθησε λογομαχία, ενώ ο ύποπτος φέρεται να ανέσυρε επιθετικό όργανα, μια σούστα και να απειλούσε συγγενείς της πρώην συμβίας του. 

Στην συνέχεια, ο 40χρονος φέρεται να κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο του και πήρε ψαροντούφεκο με σκοπό να πλήξει τον αδερφό της πρώην συμβίας του.

Την ίδια στιγμή, η πρώην συμβία του στο πλαίσιο κατάθεσής της στην Αστυνομία, πρόβαλε τον ισχυρισμό ότι ο 40χρονος την βίαζε όταν αυτή ήταν έγκυος με τα δίδυμα παιδιά τους που γεννήθηκαν τον Αύγουστο του 2019, ενώ υποστήριξε ακόμη ότι ο 40χρονος μετά που αυτή αποφάσισε να χωρίσουν λίγο μετά τη γέννηση των παιδιών τους, την βίαζε σε αρκετές περιπτώσεις όταν συναντιόνταν για να βλέπει τα παιδιά του.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top