Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Υποβλήθηκε σε επέμβαση σπονδύλου

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Υποβλήθηκε σε επέμβαση σπονδύλου

strong>Σε επέμβαση σπονδύλου υποβλήθηκε το Σάββατο (10/10), ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος. 

Σύμφωνα με  ανακοίνωση, ο Αρχιεπίσκοπος υποβλήθηκε τις πρωινές ώρες σε νευροχειρουργική επέμβαση για διεύρυνση σπονδυλικού σωλήνος, στην Κλινική  «Λευκὸς Σταυρὸς» στην Αθήνα.

Την επέμβαση πραγματοποίησε ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής, Δρ. Θεόλογος Θεολόγου μαζί με την χειρουργική του ομάδα. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ανακοίνωση αναφέρει πως ο θεράπων ιατρός είναι ικανοποιημένος από την έκβαση της επέμβασης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE