Μυθικές καταστάσεις στον Πόρο από ομάδα Ολλανδών τουριστών, που έκλεψαν λεωφορείο και έκανα βόλτες γυμνοί τα ξημερώματα της Πέμπτης!"/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

ΕΛΛΑΔΑ: Μεθυσμένοι τουρίστες έκλεψαν λεωφορείο και έκαναν βόλτες γυμνοί

10.10.2020
15:17
Παράξενα

Μυθικές καταστάσεις στον Πόρο από ομάδα Ολλανδών τουριστών, που έκλεψαν λεωφορείο και έκανα βόλτες γυμνοί τα ξημερώματα της Πέμπτης!

Περιστατικό που υπερβαίνει τα συνήθη των μεθυσμένων τουριστών σημειώθηκε στον Πόρο, όταν ομάδα Ολλανδών παραβίασαν λεωφορείο που ήταν παρκαρισμένο στο δυτικό λιμάνι του νησιού, το έβαλαν μπροστά και ξεκίνησαν να κάνουν βόλτες στο νησί, χορεύοντας γυμνοί μέσα στο όχημα.
 
Με βάση τα στοιχεία που παραθέτει το saronicmagazine.gr, ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους του νησιού, μέχρις ότου η αστυνομία ακινητοποιήσει το όχημα και συλλάβει τον οδηγό.
 
Το λεωφορείο με τους τουρίστες σε απόλυτη μέθη, γύρισε όλο το νησί δύο φορές και έφτασε μέχρι την περιοχή του Μοναστηριού. Έγινε αντιληπτό από τον φρουρό του ΚΕ Πόρος, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
Όταν η ΕΛΑΣ.ακινητοποίησε το λεωφορείο, οι μεθυσμένοι Ολλανδοί πετάχτηκαν από την πόρτα και τα παράθυρα και διέφυγαν.
 
Ο οδηγός του κλεμμένου λεωφορείου μετά τη σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος, με εντολή εισαγγελέα, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος. Δεν υπήρξαν φθορές στο όχημα, ενώ το ερώτημα παραμένει, αν αυτά θα τολμούσαν να τα κάνουν και στην πατρίδα τους.
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr