ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν μοτοσικλέτα αξίας 20.000 ευρώ και βόλταραν ανενόχλητοι - Τους 'τσίμπησε' η Αστυνομία έξω από ξενοδοχείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν μοτοσικλέτα αξίας 20.000 ευρώ και βόλταραν ανενόχλητοι - Τους 'τσίμπησε' η Αστυνομία έξω από ξενοδοχείο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής μοτοσικλέτας, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για 25χρονο και 29χρονο, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η κλοπή της μοτοσικλέτας αξίας 20,000 ευρώ, έγινε στις 10/10/2020, από τον ισόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης της στη Λεμεσό.
 
Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, η κλοπιμαία μοτοσικλέτα εντοπίστηκε χθες βράδυ σταθμευμένη έξω από ξενοδοχείο στη Λεμεσό.
 
Τα μέλη της Αστυνομίας, συνέλαβαν για αυτόφωρο αδίκημα τα πιο πάνω πρόσωπα, κατά την ώρα που επιβιβάζονταν στη μοτοσικλέτα.
 
Στη συνέχεια εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.