ΚΥΠΡΟΣ: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του - Εντοπίστηκαν σύριγγες και χάπια

ΚΥΠΡΟΣ: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του - Εντοπίστηκαν σύριγγες και χάπια

29χρονος Γεωργιανός μόνιμος κάτοικος Πάφου, εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του (σε περιοχή της Κάτω Πάφου) όταν μετά από τηλεφώνημα (Σάββατο 10/10 στις 23:30) έσπευσαν στη σκηνή Aστυνομία και ασθενοφόρο.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του χωρίς ακόμη να έρθουν στο φως τα αίτια, κάτι που θα μπορεί να λεχθεί μετά βεβαιότητας μετά την νενομισμένη νεκροτομή.
 
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο όχημα του άτυχου 29χρονου βρέθηκαν 3 σύριγγες καθώς και διάφορα χάπια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.