ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι προσδοκούν από τον ισραηλινό “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ” στον Απόλλωνα…

Τι προσδοκούν από τον ισραηλινό “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ” στον Απόλλωνα…

Μόνο 780 χιλιάδες ευρώ θα εισπράξει φέτος από την ευρωπαική πορεία της ομάδας, η διοίκηση του Απόλλωνα. Την περασμένη σεζόν είχαν «κερδίσει» 1 εκατομμύριο, αφού είχαν… φτάσει μέχρι τα πλέι οφφ του Γιουρόπα Ληγκ, όπου αποκλείστηκαν από την πολύ ισχυρή Αϊντχόφεν.

Ο φετινός προυπολογισμός είναι πιο χαμηλός (τουλάχιστον 20 τοις εκατόν), σε σχέση με πέρσι. Όμως, με βάσει τα προβλεπόμενα έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγούς και εισπράξεις από αγώνες (αυτές κι είναι «πετσοκομμένες»), πάλι θα υπάρχει έλλειμμα. Σίγουρα δεν θα είναι τόσο μεγάλο, όπως πέρσι.

Η διοίκηση επεξεργάζεται τρόπους, για να μειωθεί όσο πιο πολύ γίνεται η «τρύπα». Οι κινήσεις αφορούν τον τομέα του μάρκετινγκ και της εμπορικής πολιτικής.

Όπως για παράδειγμα το socios.com, που πάει αρκετά καλά. Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα, οι συνδρομητές – οπαδοί της εν λόγω εφαρμογής, είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν τους 4 μπροστινούς παίχτες στον φιλικό αγώνα με τον Άρη.

Σημειώνουμε επίσης, την εμπλοκή Ισραηλινών επιχειρηματιών που ζουν κι εργάζονται στη Λεμεσό. Ένας απ’ αυτούς ο Χίκο Ράϊτσικ, έχει ενταχθεί στο Δ.Σ. της εταιρίας.

Ταυτόχρονα, έχει αναλάβει να ηγηθεί της εμπορικής στρατηγικής της ομάδας. Θα φανεί στην πορεία, αν θα προσελκύσει κι άλλες εταιρίες κι οργανισμούς, αφού ο στόχος είναι να ανεβαίνουν χρόνο με το χρόνο, τα σταθερά έσοδα της εταιρίας.

Λαμβανομένου υπόψη, ότι καμία κυπριακή ομάδα, δεν μπορεί να μπαίνει κάθε χρόνο στους ομίλους Ευρωπαικής διοργάνωσης για να εισπράττει τα μεγάλα μπόνους της ΟΥΕΦΑ.

The post Τι προσδοκούν από τον ισραηλινό “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ” στον Απόλλωνα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top