ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρή από τον ανήλικο γιο της η 36χρονη - Φέρει τραύματα που εξετάζονται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρή από τον ανήλικο γιο της η 36χρονη - Φέρει τραύματα που εξετάζονται

Νεκρή στην οικία της, στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (11/10)  36χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με την Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον ανήλικο γιο της και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο χώρο και απέκλεισαν τη σκηνή.

Οι συνθήκες θανάτου της 36χρονης, η οποία φαίνεται να φέρει κάποια τραύματα, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με την άφιξη ιατροδικαστή και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στο σημείο έσπευσαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE