ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρή από τον ανήλικο γιο της η 36χρονη - Φέρει τραύματα που εξετάζονται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρή από τον ανήλικο γιο της η 36χρονη - Φέρει τραύματα που εξετάζονται

Νεκρή στην οικία της, στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (11/10)  36χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με την Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον ανήλικο γιο της και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο χώρο και απέκλεισαν τη σκηνή.

Οι συνθήκες θανάτου της 36χρονης, η οποία φαίνεται να φέρει κάποια τραύματα, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με την άφιξη ιατροδικαστή και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στο σημείο έσπευσαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE